slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10
slide11

Webshop som säljer

Responsit har lång erfarenhet av affärssystem är ett programpaket med integrerade IT-system för att ta hand om ett företags informationshantering och tillgodose ett företags behov av styrning och administration. En definition är ”standardiserat verksamhetsövergripande systemstöd”. Läs mer på Wikipediaet Pyramid är ett affärssystem och E-line är en modul i detta affärssystem som möjliggör e-handel direkt via Pyramid. Detta levereras som standard med ett ganska sparsmakat utseende och behöver i de allra flesta fall anpassas för att passa ett företags profil. För somliga räcker det med företagets logo och profilfärger lite här och där, andra har högre krav på placeringar av menyer, bildspel och responsiv genomarbetad design och om man inte kan programmera i CSS och JAVA är det ganska lite man själv kan utföra med lyckat resultat. Företagslogo och val av grunddesign i teman som ingår, kan man läsa sig till i manualen och göra ganska enkelt själv. Men behov utöver detta krävs mer kunskaper, och vill man t.ex. ha en E-line v.3xx i responsiv design krävs det mycket goda kunskaper i både HTML, CSS och JAVA. Läs mer på unikum.se från Vitec UnikumUnikum har, efter över 30 år i branschen, utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment– mindre och medelstora företag. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 6 500 företag. Unikum står på en stabil ekonomisk plattform och har tillgång till mängder av värdefull branschkunskap från många olika verksamheter. Härifrån kommer Pyramidsystemet att fortsätta utvecklas och underhållas under många år framöver. Läs mer på Vitec Unikum och kan hjälpa till med hela designprojektet, från idé till färdigställd webbutik även kallat webbshop, nätbutik eller e-handel, är en webbplats där man kan köpa eller beställa varor eller tjänster. Man använder ofta en så kallad varukorg när man handlar, så att allt det man ska köpa läggs i denna. Själva webbsidan bygger på någon form av E-handelsplattform.

I webbutiker är det vanligt att man betalar via kreditkort, postförskott, direktöverföring till bank eller faktura. Läs mer på Wikipedia
.

Vid projekt som koppling mellan affärssystem och t.ex. Magento Magento är en open source-baserad webbapplikation för e-handel som lanserades 31 mars 2008. Den utvecklades av Varien med hjälp av programmerare från open source-communityt, men är helt ägd av Magento Inc. Magento är baserad på Zend Framework. det använder Entity-attribute-value databasmodel för att lagra data. Läs mer på Wikipedia kan Responsit agera projektledare En projektledares roll är att planera, styra, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. I rollen ingår att styra av de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp, leda projektgrupp och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Till sin hjälp har projektledaren en projektgrupp som oftast består av specialister inom sina respektive områden, exempelvis ingenjörer, it-konsulter, inköpare och ekonomer. Projektledaren ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kostnad och resultat med hjälp av bland annat ledarskap, tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar. Läs mer på Wikipedia.

Hur kan Responsit hjälpa dig?

Jag vill veta mer

Låt Responsit bjuda på fika :-)

Webbutik projekt

slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9
slide10
slide11
slide12
slide13
slide14